Liczba postów: 37
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
19-21.01 w Poznaniu targi Budma
Na stoisku ARCHISPACE będą rozdawać:
Bezpłatna biblioteka CAD (32 tys. rysunków CAD) - najlepsze jest to że do technologicznych dużo: frytkownice, gofrownice, itp itd :)
Nie będę miał możliwość podjechać do Poznania w tym czasie... Dałby ktoś radę się pofatygować i ew wrzucić te biblioteki gdzieś np. na rapida?
Liczba postów: 532
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Dołączam się z prośbą, złamana noga zweryfikowała plany, a może znajdzie się tam coś ciekawego?
MP 5.1, Xeon 6@3,33, 32GB, nVidia GTX 580. OSX 10.9.5_AC18.
Liczba postów: 1 836
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
tylko że to pod kątem bibliotek ałtokada........dostałem wcześniej taką zajawkę...
i tak trzeba będzie przerabiac na gsm czy tez importowac 3deesy
Dell Precision Tower, Intel i9, 20x3,7 GHz, 32 GB, Nvidia Quadro RTX 4000 |
Dell Precision|Intel i7/4x2,8 GHz |8GB| AMD Fire Pro W4170 M| Win10Pro|
|Archicad 25 | Artlantis 2021 |Artlantis R6,5|
Liczba postów: 3 775
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Policzcie sobie czas potrzebny na przeglądniecie tych 32 tys ałtokadowych kreskowanek...
(czasem będzie szybciej narysować symbol od nowa)
Pozdr,
Koala
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE
Liczba postów: 572
Liczba wątków: 70
Reputacja:
1
reqel napisał(a):19-21.01 w Poznaniu targi Budma
Na stoisku ARCHISPACE będą rozdawać:
Bezpłatna biblioteka CAD (32 tys. rysunków CAD) - najlepsze jest to że do technologicznych dużo: frytkownice, gofrownice, itp itd 
Nie będę miał możliwość podjechać do Poznania w tym czasie... Dałby ktoś radę się pofatygować i ew wrzucić te biblioteki gdzieś np. na rapida?
OK, byłem, przy okazji wizyty na stoisku WSC zajrzałem też do konkurencji. Mam tę płytkę. Część interesująca Ciebie - to obszerny katalog z plikami .exe od poszczególnych producentów. Każdy trzeba zainstalować ! Zainstalowałem sobie przykładowo Fakro, odpala się jakiś asystent przeglądania rysunków. Których to rysunków nie widzi

to znaczy nie widzi biblioteki.
Jak dla mnie - nieprzydatne. Nie zamierzam się w to wgryzać, szkoda czasu, tym bardziej, że te rysunki są pewnie dostępne na stronach producentów
Jednakowoż:
Całość waży ok. 1,9GB. Jeśli ktoś jest zainteresowany to poproszę o szczegółowe instrukcje gdzie i jak to uploadować. Dam radę gdy wrócę z nart po 30 stycznia.
pozdro
dziki już jedną nogą szusujący
AC 23 PL-Win10-i7-24GB RAM - ASUS GeForce GTX 1060