Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BUDMA 2010 ARCHISPACE
19-21.01 w Poznaniu targi Budma

Na stoisku ARCHISPACE będą rozdawać:
Bezpłatna biblioteka CAD (32 tys. rysunków CAD) - najlepsze jest to że do technologicznych dużo: frytkownice, gofrownice, itp itd :)

Nie będę miał możliwość podjechać do Poznania w tym czasie... Dałby ktoś radę się pofatygować i ew wrzucić te biblioteki gdzieś np. na rapida?
Odpowiedz
Dołączam się z prośbą, złamana noga zweryfikowała plany, a może znajdzie się tam coś ciekawego?
 MP 5.1, Xeon 6@3,33, 32GB, nVidia GTX 580. OSX 10.9.5_AC18.
Odpowiedz
tylko że to pod kątem bibliotek ałtokada........dostałem wcześniej taką zajawkę...
i tak trzeba będzie przerabiac na gsm czy tez importowac 3deesy
Dell Precision Tower, Intel i9, 20x3,7 GHz, 32 GB, Nvidia Quadro RTX 4000 |
Dell Precision|Intel i7/4x2,8 GHz |8GB| AMD Fire Pro W4170 M| Win10Pro|
|Archicad 25 | Artlantis 2021 |Artlantis R6,5|
Odpowiedz
Policzcie sobie czas potrzebny na przeglądniecie tych 32 tys ałtokadowych kreskowanek...

(czasem będzie szybciej narysować symbol od nowa)

Pozdr,
Koala
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE
Odpowiedz
Ponieważ niestety jeden ostatnio zmarł (Rain Man), na świecie pozostał tylko jeden człowiek który da radę to w rozsądnym czasie przejrzeć - nazywa się Chuck Norris oczywiście.
Dla przypomnienia — to ten jedyny jak dotąd co przeczytał cały internet.
Każdy inny poświęcając mgnienie oka na każdy rysunek będzie siedział w robocie dwa miesiące bez przerwy na kawę... :-)

Na targach, jak co roku, na stoisku Cortlandu można będzie zaopatrzyć się w kilka płytek - m.in z wersją edu AC13 czy w kilkanaście bibliotek-katalogów do ArchiCAD-a.
[Obrazek: dvdbudma1.jpg]

[Obrazek: dvdbim.jpg]
Odpowiedz
reqel napisał(a):19-21.01 w Poznaniu targi Budma

Na stoisku ARCHISPACE będą rozdawać:
Bezpłatna biblioteka CAD (32 tys. rysunków CAD) - najlepsze jest to że do technologicznych dużo: frytkownice, gofrownice, itp itd Smile

Nie będę miał możliwość podjechać do Poznania w tym czasie... Dałby ktoś radę się pofatygować i ew wrzucić te biblioteki gdzieś np. na rapida?

OK, byłem, przy okazji wizyty na stoisku WSC zajrzałem też do konkurencji. Mam tę płytkę. Część interesująca Ciebie - to obszerny katalog z plikami .exe od poszczególnych producentów. Każdy trzeba zainstalować ! Zainstalowałem sobie przykładowo Fakro, odpala się jakiś asystent przeglądania rysunków. Których to rysunków nie widzi Sad to znaczy nie widzi biblioteki.
Jak dla mnie - nieprzydatne. Nie zamierzam się w to wgryzać, szkoda czasu, tym bardziej, że te rysunki są pewnie dostępne na stronach producentów
Jednakowoż:
Całość waży ok. 1,9GB. Jeśli ktoś jest zainteresowany to poproszę o szczegółowe instrukcje gdzie i jak to uploadować. Dam radę gdy wrócę z nart po 30 stycznia.

pozdro

dziki już jedną nogą szusujący Wink
AC 23 PL-Win10-i7-24GB RAM - ASUS GeForce GTX 1060
Odpowiedz
może na rapidshare
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości