17-04-2009, 09:14 PM
...ostatnio sie odrobine załamuje.... bo co przychodzi mi robić coś nowego w AC to tak się z tym męcze, że szok poprostu! Przerobiłem ponad rok temu podstwowy kurs dostepny na stronie AC i właściwie to moja cała wiedza + F1 + ponad 2lata praktyki w projekcikach na studia.... Może to kwestia mojego niedouczenia. Nie stać mnie na kursy i nie wiem czy pomogą mi więcej niż sam bym mógł sie nauczyć z internetu. Co powinienem zrobić wg was, żeby praca stala się bardziej intuicyjna? Bo forumowicze mnie zakatrupią jak będe co chwile dopytywał o różne pierdoły
. Jestem kompletnym samoukiem i może w tym problem, choć musze przyznać że z obsługą komputera nie mam najmniejszych poblemów.
Ostatnio chciałem zrobić drzwi garażowe(duże wrota) z mniejszymi drzwiami w jednym skrzydle oraz zmienić panel wrót na swój (custom panel jest taka opcja) alnie moje starania spełzły na niczym bo skończył mi sie czas na wykonywanie projeku a trzeba było iść spać

help!!
pozdrawiam.

Ostatnio chciałem zrobić drzwi garażowe(duże wrota) z mniejszymi drzwiami w jednym skrzydle oraz zmienić panel wrót na swój (custom panel jest taka opcja) alnie moje starania spełzły na niczym bo skończył mi sie czas na wykonywanie projeku a trzeba było iść spać

help!!
pozdrawiam.