Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lightowo
Ehhh... zamierzałem napisać coś rozwinietego ale jednak poprzestanę na paru słowach 8) . Widzę, że nikt tu sie nie wylewa więc i moja ofiara nie na miejscu :wink:.
Ogólnie dzięki wam chłopaki,że tak powiem (choć pewnie jestem jednym z młodszych w tym gronie), że pomagacie wszystkim bezinteresownie, bez względu na płeć, rasę, przekonania czy po prostu ..loginy Smile (choc w przypadku kobiet.. widac trochę większe zaangażowanie z Waszej strony Tongue ). W przypadku mnie samego, praktycznie rzecz biorąć udzieliło mi pomocy tylko 3-4 użytkowników(moderatorów) forum, reszta, jak to napisał Rafał
Cytat:większość zarejestrowanych tutaj wyłącznie szuka potrzebnych informacji (nie odpowiada, nie pyta - tylko czyta)
przez co tym bardziej należą się słowa uznania dla niego samego Rycha,Koala,garryego..archifuni adukocoś bąknęli Tongue dla nich równiez ode mnie plus :roll:.
2500tysieczny osobnik się zbliża a mimo to tylko ich kilku wytrwale udziela wskazówek jak znależć slowo "szukaj" i jak z niego skorzystać :wink:
Przydałoby się coś co pomogłoby poznac ich jak również następców od strony prywatnej. Jakiś.. hmmm.. intymny kącik własny, który zbliży grono ofiarodawców czasu i wiedzy pozostałym. Myślę, że jeśli uda mi się w br zakończyc studia, równiez będę stałym bywalcem tej ekipy Big Grin
Na początek proponowałbym coś w stylu Wasze stanowisko pracy..tylko nie te wirtualne lecz, niestety, prosto z cyfrówki Smile
Jeśli nikt nie wyrazi chęci współudziału w akcji należy tą propozycję potargać i zapomniec o niej :wink:
Odpowiedz
Cytat:Na początek proponowałbym coś w stylu Wasze stanowisko pracy..tylko nie te wirtualne lecz, niestety, prosto z cyfrówki
No dobra - jak nie ma ochotników to może ja pierwszy:

[Obrazek: fun205hi6.jpg]
Odpowiedz
No, no! Rafał, stopka pod fotką wyjaśnia wszystko :lol: (jakby ktoś miał ochotę na MacBook Pro może mieć kłopot z przyzwyczajeniem się do takiego warsztatu :lol: 8) Confusedhock: :lol: :roll: )
Dell 7740 | Xeon E-2276M 64GB | 1TB NVMe | WinPro 10x64 | FHD 17, Quadro RTX 3000 6GB + 2x LG34"/2560x1080
Archicad 24+, ArtLantis S 2+, Twinmotion
Odpowiedz
O dziwo do Maka niektórzy też nie są w stanie się przyzwyczaić.... ;-)
Znam takiego jednego ;-) Rafał z resztą też - ale twierdzi że jest wyjątkiem potwierdzającym regułę ;-)

Pozdr,
Koala

PS.Lubię sie przekomarzać z zaangażowanymi Makowcami ;-)
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE
Odpowiedz
Ja mam trochę mniej uporządkowane stanowisko niż Rafał. Z racji duuuużo mniejszego stażu w użytkowaniu AC. Ale też pracuję w terenie i u mnie monitor stoi na wyższej kupce pudełek, bo gdzieś przeczytałem że, powinien (ten monitor) być na wysokości wzroku. 8) :wink:
Dell Precision Tower, Intel i9, 20x3,7 GHz, 32 GB, Nvidia Quadro RTX 4000 |
Dell Precision|Intel i7/4x2,8 GHz |8GB| AMD Fire Pro W4170 M| Win10Pro|
|Archicad 25 | Artlantis 2021 |Artlantis R6,5|
Odpowiedz
Hee, Rafał się wykręcił :wink: , pozostała trójka nic nie przedstawi? :roll:
Odpowiedz
Arrow Arrow Arrow http://www.archicad.pl/documents/39.html
Odpowiedz
Normalnie to tam siedzi Rafał, ale jak jest w terenie to ... tak jak załączył. :lol:
Dell Precision Tower, Intel i9, 20x3,7 GHz, 32 GB, Nvidia Quadro RTX 4000 |
Dell Precision|Intel i7/4x2,8 GHz |8GB| AMD Fire Pro W4170 M| Win10Pro|
|Archicad 25 | Artlantis 2021 |Artlantis R6,5|
Odpowiedz
Rycho - to teraz tak się to nazywa ( ? ) - "być w terenie" - nawet ładnie.
Odpowiedz
Świetnie, same szychy na forum :lol:
Heh, ale na codzień chyba ten ład jest tylko iluzoryczny :wink:
Te lampy nie sa zbyt rażące? czy też te szyny? :roll:
Kto w ogóle pracuje w przedstawicielstwie Archicada, o Rafale już mi wiadomo :wink: Jef mam rozumieć też.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości