Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie tylko u nas są genialni wykonawcy :D
Ku przestrodze Wink

http://funpresident.com/2009/01/please- ... on-clouds/
 MP 5.1, Xeon 6@3,33, 32GB, nVidia GTX 580. OSX 10.9.5_AC18.
Odpowiedz
prawie przewróciłem się :lol: :lol:
ale w istocie to ...nie jest śmieszne ..to jest przerażające...nagle uzmysłowiłem sobie że ja robię elipsy na rysunkach zaznaczając jakieś ważne miejsce...
:o a elipsę łatwiej wyciąć?? :?
Dell Precision Tower, Intel i9, 20x3,7 GHz, 32 GB, Nvidia Quadro RTX 4000 |
Dell Precision|Intel i7/4x2,8 GHz |8GB| AMD Fire Pro W4170 M| Win10Pro|
|Archicad 25 | Artlantis 2021 |Artlantis R6,5|
Odpowiedz
Znam ten kawał. Widzę że wszyscy dają się nabrać. To otwór w stropie wykonany z zamysłem. Takie otwory wykonuje się w istniejących stropach żelbetowych specjalnym wiertłem rurowym z diamentami. Osobiście uczestniczyłem w takich pracach budowlanych. Wiertło rurowe z diamentami potrafi pokonać zbrojenie w stropie.
Mac PRO / Quad-Core Intel Xeon 2x2,26GHz / 16GB DDR3 / ATI Radeon HD 4870 512GB / Mac OS X 10.14.2
Odpowiedz
Pietrek.... no...hmmm. jak by tu powiedzieć...wprowadziłeś mnie w konsternację...albo jest to szczególny sarkazm połączony z cynizmem "budowlanym" Big Grin Big Grin i wkręcasz nas totalnie Tongue , pisząc o wiertni do żelbetu tak poważnie :mrgreen: albo...

....elipsę jest trudniej wyciąć wiertnią , trzeba ręcznie piłą bagnetową :lol: z tytanowym brzeszczotem made in CCCP z opiłkami diamentowymi... trochę się uspokoiłem, ale do końca nie jestem przekonany czy nie była to sprawa tych czterech piw.. :roll:
Dell Precision Tower, Intel i9, 20x3,7 GHz, 32 GB, Nvidia Quadro RTX 4000 |
Dell Precision|Intel i7/4x2,8 GHz |8GB| AMD Fire Pro W4170 M| Win10Pro|
|Archicad 25 | Artlantis 2021 |Artlantis R6,5|
Odpowiedz
b. podobną fotkę już kiedyś Rafał wrzucił w wątku viewtopic.php?f=23&t=1198

i chyba podmienił ?
Odpowiedz
jef napisał(a):b. podobną fotkę już kiedyś Rafał wrzucił w wątku viewtopic.php?f=23&t=1198

i chyba podmienił ?

Dzięki za przypomnienie - fotka sama się podmieniła na reklamę po latach :-) dzięki, zaraz wytnę to ze starego wątku.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości