Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"podziękuj"
#1
Czy jest możliwość dorzucenia do naszego forum opcji "podziękuj" ? takiego małego przycisku obok opcji, "cytuj" gdzie każdy kto skorzystał z informacji zawartej w poście mógłby po prostu podziękować. Liczba osób które podziękowały by była obok tego przycisku w nawijasie Smile po kliknięciu rozwijałaby się lista osób które to zrobiły. Zalet takiego rozwiązania chyba nie trzeba tłumaczyć.
ASUS R510JK | i7-4710HQ 2.50, 12GB | 15,6 1920 x 1080mat, NVIDIA GF GTX 850M | 128 GB SSD +SATA III 750 GB | Win 8 64/Home
ArchiCAD 18, Artlantis S 4, Photoshop CS5
Odpowiedz
#2
Archicat napisał(a):Czy jest możliwość dorzucenia do naszego forum opcji "podziękuj"

Jest … Jak widać dodałem system reputacji ( „łapek”/”podziękowań” ) do forum.

Jakby coś źle działało/wyglądało to proszę dać znać. Bo dość mocno musiałem przerobić domyślne CSSy tego modułu aby był zgodny z wyglądem naszej strony.

Możliwe, że zmienią się jeszcze ustawienia/uprawnienia modułu w najbliższych dniach. Musimy zobaczyć jak to działa w „praniu”.
Odpowiedz
#3
Przynajmniej u mnie ... odnośnik "add points"/"subtract points" występuje jako tekstowy - nie ma ikonek/obrazków a i te teksty mogą niektórym nie za wiele mówić Tongue

Pozdr,
Koala
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE
Odpowiedz
#4
U mnie również tylko postać tekstowa, ale mimo to już mnie to cieszy, że trwają pracę nad tym Smile


2 minuty później i działa już jak należy
ASUS R510JK | i7-4710HQ 2.50, 12GB | 15,6 1920 x 1080mat, NVIDIA GF GTX 850M | 128 GB SSD +SATA III 750 GB | Win 8 64/Home
ArchiCAD 18, Artlantis S 4, Photoshop CS5
Odpowiedz
#5
Przydało by się jakieś zrzuty ekranu. Inf. jaki system i jaka przeglądarka oraz jaki ustawiony język forum.

Przyznam, że ostatniego zdania Archicat-a nie zrozumiałem. Czy po 2 minutach nagle zaczęło poprawnie działać/wyświetlać się. Bo ja nic dziś nie robiłem ... a to by znaczyło, że jakiś cache nabruździł.
Odpowiedz
#6
AleGor napisał(a):Przydało by się jakieś zrzuty ekranu. Inf. jaki system i jaka przeglądarka oraz jaki ustawiony język forum.

Przyznam, że ostatniego zdania Archicat-a nie zrozumiałem. Czy po 2 minutach nagle zaczęło poprawnie działać/wyświetlać się. Bo ja nic dziś nie robiłem ... a to by znaczyło, że jakiś cache nabruździł.

U mnie wyświetla się po prostu tak (jako 2 aktywne linki):

{ RS_ADD_POINTS }
0
{ RS_SUBTRACT_POINTS }

Przeglądarka Firefox - ostatnia aktualizacja, win vista 64.

Po dwóch minutach dalej tak samo... Sad

Pozdro,
Bartek

edit: linki teoretycznie są trzy a nie dwa ale nie widać żadnej reakcji...
Odpowiedz
#7
Strasznie ciężko będzie to naprawić ... bo nigdzie nie mam komputera gdzie występuje ten błąd. Ale wierze, że jest ...

Pracuje co z tym fantem zrobić.
Odpowiedz
#8
przeglądarka firefox win8, tak chodziło mi o to, że naprawiło sięSmile a wystarczyło kliknąć w { RS_ADD_POINTS } i później pojawiły się łapki z prawej strony i już tam są za każdym razem.
ASUS R510JK | i7-4710HQ 2.50, 12GB | 15,6 1920 x 1080mat, NVIDIA GF GTX 850M | 128 GB SSD +SATA III 750 GB | Win 8 64/Home
ArchiCAD 18, Artlantis S 4, Photoshop CS5
Odpowiedz
#9
AleGor napisał(a):Strasznie ciężko będzie to naprawić ... bo nigdzie nie mam komputera gdzie występuje ten błąd. Ale wierze, że jest ...

Pracuje co z tym fantem zrobić.

Jeśli to Win Vista to nawet Microsoft nie wiedział jak to naprawić i wypuścił win 7, win 8 i win 8.1 z tego właśnie powodu 8)
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości